Elora.ro

Despre noi

Bine ați venit pe www.elora.ro

   Magazinul nostru a fost creat din dorința de a oferi o modalitate simplă de a cumpăra bijuterii create manual. Totul a început în 2003 de la o pasiune pentru frumusețea pietrelor semiprețioase, care s-a concretizat în crearea de bijuterii unice foarte apreciate an de an la târguri și evenimente.

   Magazinul ELORA este locul în care poți găsi cadouri unice pentru momentele tale de suflet, pentru că tu ai nevoie să te pui pe primul loc, deoarece fiecare femeie este specială.

   Noi facem designul acestor bijuterii unice, pe care apoi le producem, de cele mai multe ori, la comanda clientelor: ca model, dimensiune, alegerea pietrelor și accesoriilor.

   Majoritatea bijuteriilor și accesoriilor sunt lucrate pe argint cu pietre semiprețioase, perle și swarovski, pentru care se oferă Certificat de calitate și garanție .

   Vizitați cu încredere magazinul nostru online în care veți găsi o gamă diversificată de bijuterii rafinate și unice care vă pun în valoare calitățile native și personalitatea dvs. sau puteți să oferiți un cadou minunat celor dragi.

Așteptăm cu drag comenzile dumneavoastră pe care le vom onora cu promptitudine și profesionalism, cât și orice fel de sugestii de perfecționare/diversificare a gamei noastre de bijuterii, țelul nostru fiind satisfacția clientelor/clienților. Sperăm că veți fi aprecia produsele noastre și că veți reveni în magazinul nostru cu drag.


     Magazinul online ELORA este proprietatea societății SC ELORAD SRL, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu numărul J38/442/26.06.2020, C.I.F.42701293. Sediul social – Loc. Rm. Vâlcea, Str. Apusului, nr. 32 A, jud. Vâlcea

 Reflecții ce ne ghidează în alegerea și producerea bijuteriilor unice ELORA

 Bijuteriile au puterea de a fi acel lucru mic care te face să te simți unică.  (Jennie Kwon)

 Dacă porți bijuteriile pentru că le adori, întotdeauna vei arăta mai bine. (Margherita Missoni)

Bijuteriile nu sunt făcute pentru a da femeilor o aură de bogăție, ci pentru a le face frumoase. (Coco Chanel)

Coșul tău
0